Provoz ŠJ se řídí vyhláškou č. 107/2005 Sb. a hygienickými předpisy.
Pracovní doba: | 06:00 – 15:00 hod. |
Výdejní doba: |
11:40 – 14:00 hod. |
Obědy se nevydávají do jídlonosičů, pouze první den onemocnění, nebo ve výjimečných případech (po předešlé dohodě s vedením jídelny). Je zakázán odběr jídla do skleněných nádob. Jídlo vynášené z jídelny v jídlonosiči musí být odebráno mimo hlavní provoz v 11:30 - 11:40 hodin, uchováváno při teplotě nad 63°C, studené pokrmy při teplotě 8°C a spotřebováno do 14 hodin daného dne. Dozor ve školní jídelně zajišťují pedagogičtí pracovníci, případně jiní zaměstnanci školy. Rozvrh dozorů je vyvěšen v jídelně. Dozírající pracovníci vydávají pokyny k zajištění kázně žáků, hygienických a kulturních stravovacích návyků.